Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Barn på mobil isbane levert av Energy Rent

Isbana på vinteruven 2022

Randaberg kommun firar 100-årsjubileum 2022, och vi har därför inrättat en 10 x 15 meter isbana på torget.

Stora fördelar med inbyggd skridskobana

Parkeringsplatsen i centrum har fått en 150m2 stor isbana. Isbanan omgärdas av ett stort tält som rymmer hela banan, samt extra vistelseutrymme där barn och vuxna bland annat kan njuta av medhavd eller varor från kiosken. En inbyggd isbana har skapat mycket glädje, då dåligt väder inte har kommit i vägen för användningen av banan.

Mobil isbane

Isbanan skapar en social gemenskap i byn

Isbanan i Randaberg har överträffat alla förväntningar. Vi blev också kontaktade veckan före nedtagningen, med en förfrågan om att behålla isbanan en vecka längre än planerat, så klart var vi med på det! Under den period som isbanan var uppe, avsattes flera tider för skolor, förskolor och andra grupper att boka egna tider på skridskobanan - redan en vecka efter montering, var alla lediga tider fullbokade!

Skridskobanan i centrum blev en social arena, som stora delar av byn använde. Isbanan var i princip full av glada människor, både morgon och kväll. Flera olika aktiviteter var inplanerade under hela perioden, bland annat skridskodisco som blev en stor hit bland de yngsta.

Stöd för att täcka kostnader

Sparebankstiftelsen stöttade kommunen under vinterveckan med kostnader för att täcka isbanan. Isbanan drevs av olika idrottsklubbar och andra lag och föreningar i byn. Detta är en fin möjlighet om det inte är önskvärt att vi ska stå för underhållet.

Mobil isbane

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.