Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Isbana överallt!

Vi levererar nyckelfärdiga mobila isbanor med lösningar som garanterar säker is, helt utan komplikationer.

Icebreaker är ett koncept av Energy Rent AS - en av Norges ledande företag inom temporär värme och kyla.

Isbanan kan byggas precis där du måtte önska, vilket gör isbanan till den naturliga samlingsplatsen. En mobil isbana bidrar till en attraktiv stadskärna som inkluderar fysisk aktivitet och gemenskap, perfekt för skolklasser, daghem och andra sociala sammankomster för grupper.

« – Vi försöker skapa liv och aktivitet i Bryne centrum. Att delta i denna isbana ligger mitt i vår kärnverksamhet, så vi spenderade inte lång tid på att bestämma oss för att delta när Christian kom till oss med idén, säger Olav Hetland, ledare i Brynes Vel.»

 

Vi levererar kompletta paket

Energy Rent AS levererar mobil Icebreaker isbana, underlag, montering och demontering samt utbildning av driftpersonal för isunderhåll. Denna säsong har haft stor framgång med inbyggda skridskobanor. En inbyggd isbana ger dig garanterad användning, oavsett väder och vind!

Möjligheterna och tillvalen är många, och vi hjälper dig mer än gärna att skräddarsy den bästa lösningen för er drömsituation, om tillval och ändringar från grundpaketet önskas. Tillval är:

  • Tält
  • Skridskor
  • Skridskohjälpmedel
  • IceByk-paket
  • Curling
  • Isunderhåll med skrap-/borstmaskin
  • Plexi - sarg
  • Ljus och ljud antingen som grundbelysning/ljudsystem eller med färgat ljus, discokula och bättre ljud.
  • Skjutbana formad som en cirkel, gångväg eller som en rutschkana. Isbanan kan även sättas upp inomhus.
  • Försäljningsvagn.

 

Reklammöjligheter på färdigmonterade isbanor

En mobil isbana är ett perfekt marknadsföringsverktyg för att skapa hype kring ditt evenemang.

Reklammöjligheterna för att hitta potentiella sponsorer är många. Illustrationen visar exempel på reklammöjligheter för en isbana på 150m2. Potentiella sponsorer kan vara banker, försäkringsbolag, fastighetsutvecklare, mat-, hotell- eller byggvarukedjor, kraft/energiföretag, evenemangstjänster, bemanningsföretag och lokala affärskedjor.

Flera av Icebreaker isbanorna vi har levererat tidigare har använts vid idrottsevenemang. Det har bland annat hållits ishockeyturneringar på isen i Stavanger centrum, och konståkning på bankisbanan på Ruten i Sandnes. Vi hjälper dig gärna med tips för marknadsföring.

 

Ideellt arbete

Ideellt arbete från lokala idrottsplatser ger stora möjligheter både för gemenskap och engagemang på isbanan, samt att kunna skaffa extra medel till idrottsklubben. En försäljningsvagn där kioskvaror säljs kan skapa en trevlig samlingsplats för föräldrar och mor- och farföräldrar. Där de har möjlighet att köpa en kopp varmt kaffe och en kaka medan de tittar på barnen.

Det är en sann glädje att se hur barnen trivs på isen, säger Svein Sørnes, vd för Landsbyforeningen.
Isbanan ger skolor och andra grupper en stor möjlighet att variera sina aktiviteter. Flera skolor och daghem har använt de mobila isbrytare-banorna för gymnastiktimmarna, men också bara för att göra något socialt lite utöver det vanliga.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.