Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Uthyrning av tillfällig kylning

Hyra torrkylare för omedelbar leverans

Korrekt dimensionering av torrkylaren

För att effektivt ta bort överskottsvärme från kylsystem krävs en torrkylare som är rätt dimensionerad, oavsett om det är hyra torrkylare eller inte. Oavsett om du har värmepumpar, kylmaskiner eller testar värme- och kylutrustning, måste torrkylaren anpassas till de specifika förhållandena i ditt system. Faktorer som effekt, ljudnivå och fysiskt utrymme påverkar vilken lösning som bör användas och kan innebära utmaningar för dig som inte är expert. Därför erbjuder vi på Energy Rent vår expertis för att hjälpa dig att göra rätt val.

När man ska välja en torrkylare finns det många faktorer som är viktiga att ta hänsyn till. Det finns många varianter, och alla har olika fysiska dimensioner, ljudnivåer och effekt. Dessutom måste man tänka på bland annat dimensionerande temperaturer, behovet av frikyla och nödvändig effekt i olika årstider. När man väljer utrustning i andra sammanhang upplever man ofta att högre pris innebär en bättre lösning, men torrkylare följer andra regler. Därför är det viktigt att veta exakt vad man håller på med eller söka hjälp från experter.

Energy Rent hjälper dig att dimensionera nya torrkylare, och levererar direkt från fabrik. Vi är experter inom området och kan garantera att vi hittar den lösning som passar dina behov perfekt. Vi säljer också reservdelar till fläktar och kan hjälpa dig genom hela kylarens livscykel.

Vi hyr ut för tester och nödsituationer

Behöver du en torrkylare för att testa värmesystem levererar Energy Rent skräddarsydda lösningar för bästa möjliga testning av ditt system. Vi levererar också backup-system eller nödlösningar, så att du aldrig behöver oroa dig om olyckan skulle vara framme.

Bland annat har vi levererat torrkylare för nödlösningar och systemtest till Stavanger Universitetssjukhus, samt till Justervesenet vid byggnadsrenovering. Dessutom levererade vi 6 torrkylare till IVAR IKS-avloppsreningsverk i 2015.

Energy Rent har gedigen erfarenhet och bästa kunskapen om torrkylare, så att du kan vara säker på att få den bästa lösningen för ditt behov, oavsett om det är akut eller planerat. Vi levererar industrifläktar av kända märken för att kunna garantera kvaliteten på utrustningen.

Snabb leverans av kvalitet

Energy Rent specialiserar sig på mobila lösningar och snabb leverans. Genom att kombinera tillgång till kvalitetsprodukter, lång erfarenhet och god kunskap kan vi garantera den bästa lösningen för en torrkylare som passar dina behov. Kontakta oss för en diskussion om att hyra en torrkylare.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.