Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Hyr pumpar

Pumpar är avgörande komponenter i olika system som kräver cirkulation eller transport av vätskor. Oavsett om det är för att upprätthålla rätt temperatur i ett HVAC-system, transportera vatten i industriella anläggningar, eller utföra tester och större uppgifter, spelar pumpar en central roll.


Vårt sortiment av hyrespumpar är speciellt anpassade för behoven inom HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning), ett område där cirkulationspumpar är oumbärliga. Dessa pumpar är konstruerade för att effektivt pumpa vatten och glykol, och är designade för att hantera en mängd uppgifter och utmaningar.


När du hyr pumpar från oss kan du förvänta dig att få utrustningen på en praktisk och bärbar ram. De är redo för anslutning till strömförsörjning och har snabbkopplingar som gör röranslutningen enkel och smidig. Vi erbjuder också lämpliga slangset och förlängningskablar vid behov, så att du snabbt och effektivt kan komma igång.


För stora projekt, som fjärrvärme- och kylanläggningar eller omfattande tester, erbjuder vi containerintegrerade hyrespumpar. Detta ger en komplett lösning som inkluderar styrsystem och värmeväxlare. Sådana uppställningar är idealiska för uppdrag som kräver omfattande pumpkapacitet och precis kontroll över vätskeflödet.


Oavsett projektets storlek eller pumpbehov är vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder pålitliga, effektiva hyrespumpar. Med över tio års erfarenhet av uthyrning av värme, kylning, ventilation och ånga står våra tekniker redo att hjälpa dig att hitta rätt pumputhyrningslösning.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.