Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Hetoljesystem för många ändamål

Uthyrning av hetoljesystem för flera typer av industrier

Hetoljesystem används i flera typer av industrier, och för många olika applikationer, där den önskade temperaturen är högre än vad det normalt är möjligt att uppnå med vatten/ånga. Eldningsoljeanläggningar är vanligtvis mycket kritiska för produktionen och är vanligtvis i drift dygnet runt.

Vi på Energy Rent har lång erfarenhet av kritiska situationer och akuta uppdrag och finns tillgängliga när som helst med en dygnet runt-bemannad jourtelefon. Vi kan leverera på rekordtid så att varaktigheten av oväntade situationer kan minskas.

Mobil hetoljesystem

Vi på Energy Rent har över tio års erfarenhet av att hyra ut värme- och hetoljesystem. Denna erfarenhet och kunskap vi samlat på oss under lång tid säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov – oavsett om det är akut eller planerat.

Alla våra hetoljesystem är signerade och byggda i ISO-containrar. Detta för att skapa en säker och snabb leverans.

 

Levereras till flera projekt

Energy Rent är specialister på uthyrning av värmesystem och har i över tio år levererat kompletta system för flera olika projekt.

Vi levererade nyligen ett komplett hetoljesystem till en kund som hade oturen att få en brand i sitt eget system. Kunden var inte förberedd på händelsen och hade ingen förberedd beredskapsplan. De kontaktade oss snabbt och vi kunde skicka ut hela systemet på kort tid. Kunden kunde starta upp sin egen produktion bara tre veckor efter branden.

Fördelar med hetoljesystem

Hetoljesystem kan köras vid en högre temperatur än med vatten och vid ett lägre tryck än ånga. Et hetoljesystem har möjlighet att ge en processtemperatur på upp till 400C grader, med rätt val av het oljekvalitet. Du har bra kontroll över processortemperaturen, vilket är väldigt viktigt i vissa branscher.

Eftersom hetoljesystem inte innehåller vatten är det inga problem med isbildning och därför inga frostskador heller. De hetoljesystemen är så att säga trycklösa till skillnad från vatten- och ångsystem. Dessutom är det få problem med korrosion, kondens och avlagringar till följd av oljans egenskaper.

 

Hetoljesystem HMO 400

Vi har en stor uthyrningsflotta av värmesystem. Ett av våra hetoljesystem är HMO 400. HMO 400 är en industripanna som är snabb och flexibel och redo för oberoende användning. Denna hetoljepanna har lagringsutrymme för termisk olja, internt gasbuffertsystem och pump.

Hetoljepannan har en uppvärmningskapacitet på 400kW, den är utrustad med en gasolbrännare och den har en kompakt design i en 20 fots container. HMO 400 lämpar sig särskilt väl för längre projekt och långtidsuthyrning.

Vi är flexibla och har duktiga proffs som kan skräddarsy efter dina egna önskemål. Det är bland annat möjligt att leverera HMO 400 med Bio-Diesel brännare och tank på begäran.

Uthyrning av et mobil hetoljesystem för tillverkning av lim

Vi blev uppringda när kundens eget hetoljesystem stannade. Vi levererade sedan et komplett mobil 400 kW hetoljesystem för temperaturer upp till 280 grader, så att kunden kunde fortsätta tillverka lim.

 

Snabb kvalitetsleverans

Energy Rent är specialiserade på mobila lösningar och snabb leverans. Genom att kombinera tillgång till kvalitetsprodukter, lång erfarenhet och god kunskap kan vi garantera den allra bästa lösningen för ett hetoljesystem som möter dina behov. Kontakta oss för en pratstund om att hyra ett hetoljesystem.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.