Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Fossilfri värmeuthyrning för din byggarbetsplats

Framtiden för byggplatser
Den norska regeringen önskar fossila fria lösningar för byggplatser över hela landet till 2025. Miljödirektoratet har kartlagt användningen av fossil värme och kommit fram till att bensin, diesel, eldningsolja och gas ska fasas ut under de kommande åren. I rapporten nämner de att värmesystem som använder fossil diesel kan ersättas med värme från elektricitet eller fjärrvärme.

Därför fokuserar vi på Energy Rent på att leverera lösningar för fossilfri uppvärmning. Vi hyr ut fossilfri uppvärmning för din byggplats. Har du ett stort projekt på gång? Tveka inte att kontakta oss för fossilfria lösningar under själva byggprocessen. På Energy Rent har vi kompetensen och utrustningen som stämmer överens med regeringens önskemål.

Torkning och upptining
Vi hyr ut fossilfri värme i många varianter för din byggplats. Om du behöver uppvärmning under själva byggprocessen, vare sig det är för torkning eller upptining, har vi det du behöver.

I vår produktportfölj hittar du allt från mobila värmeväxlare till luftspolar. Vi kan bland annat hyra ut vattenburen värme med bioolja, gas, värmepump eller elektricitet. Inga projekt är för små eller för stora för oss. Vi har levererat flera värmesystem i MW-klassen, faktiskt över 7,5 MW i ett enda projekt.

Referensprojekt: Försvarsbyggnad i Sverige
Ett av våra referensjobb relaterade till uthyrning av fossilfri uppvärmning till byggplatser var när vi testade kylanläggningen för ett försvarsbygge i Sverige med bioolja. Vi levererade 1,5 MW värme med komplett leverans, temperaturstyrning och shunt. RME100 biobränsleolja på raps uppfyller kraven för fossilfritt, och det mesta av vår utrustning kan köras på denna typ av olja.

Varför välja Energy Rent?
Genom att välja Energy Rent får du inte bara tillgång till banbrytande teknologi och skräddarsydda lösningar, men också en partner som är dedikerad till att minska byggbranschens miljöavtryck. Vår expertis och erfarenhet säkerställer att ditt projekt uppnår maximal effektivitet med minimal miljöpåverkan.

Kontakta oss för fossilfria lösningar
Är du redo att göra din byggplats mer miljövänlig? Kontakta oss för ett icke-bindande samtal om hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina miljömål med våra fossilfria uppvärmningslösningar. Låt oss tillsammans arbeta för en grönare framtid.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.