Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Värmeöverföring till kund - Energy Rent.

Experter på tillfällig värmeöverföring hos Energy Rent

Om värmeöverföring

På Energy Rent står värmeöverföring i centrum för vår verksamhet. Med års erfarenhet från försäljning hos tillverkare och distributörer till uthyrning och praktiskt genomförande har vi utvecklat expertis inom tillfällig värmeöverföring. Vårt mål är att erbjuda lösningar som möter dina exakta behov.

Anpassade lösningar och snabb respons

När olyckan är framme är vi på Energy Rent redo att svara omedelbart. Behöver du akut hjälp med ditt kyl- eller värmesystem har vi rätt lösning för dig. Vi kan snabbt dimensionera dina behov från vår omfattande uthyrningsportfölj, inklusive tillägg av nödvändig utrustning som shuntar och justering till dina önskade parametrar.

Optimerade driftförhållanden

Vår expertis inom tillfällig värmeöverföring ger dig som kund möjlighet att uppnå precisa testförhållanden och säkerställa optimala driftförhållanden. Vår utrustning inkluderar mobila värmeväxlare för både vatten-till-vatten och vatten-till-luft applikationer, tillsammans med nödvändiga energikällor och tillbehör.

Pålitliga referenser

Våra tjänster har varit ovärderliga i akuta situationer, som när en grönsaksbonde utanför Nærbø behövde en akut kyllösning för sina grönsaker. Efter att kompressorn i ett av kylrummen gick sönder, saknade flera ton morötter lämplig förvaringsplats. Bonden gav oss utmärkt feedback: "Tack vare Energy Rent kunde vi lagra 150 ton morötter vid rätt temperatur. Det var utmärkt service," berättade han för Jærbladet och Sandnespostens näringslivstidning i januari 2020.

Tvärindustriell erfarenhet

Våra kunder kommer från många olika branscher, inklusive fiskodling, där vi har levererat lösningar för uppvärmning och nedkylning av vatten för yngel.

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar

Har du frågor om leverans, dimensionering, uthyrning eller behöver tips och råd, tveka inte att kontakta oss. Våra skickliga medarbetare ser fram emot att utveckla en optimal lösning tillsammans med dig.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.