Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Placering av tillfällig kyla

Effektiv uthyrning av kylutrustning

Effektiv uthyrning av kylutrustning för alla dina kylbehov

När det gäller tillfällig kylning och nödkylning är det viktigt att ha tillförlitliga lösningar som täcker alla dina behov. På Energy Rent erbjuder vi en marknadsledande uthyrningstjänst för kylaggregat från 50 kW till 1500 kW. Oavsett om du står inför en nödsituation, behöver reservutrustning under underhåll eller vill hitta det mest energieffektiva kylaggregatet för ditt företag, finns vi här för att hjälpa dig. Vårt breda utbud av kylaggregat ger dig den flexibilitet du behöver för att lösa utmaningar relaterade till utrymmesbrist, strikta krav på vattenutsläpp och mycket mer.

På Energy Rent har vi expertis inom mobil kylning, oavsett om det gäller uthyrning av kylsystem för tung industri, byggbranschen, vattenbruk eller livsmedelsindustrin, så har vi lösningarna.

Våra kylsystem

Konstruerade för användning under tuffa förhållanden - Våra kylenheter är konstruerade för att klara de mest krävande miljöerna och ger tillförlitlig prestanda även under tuffa förhållanden.

Lätt att använda med flexibla kontrollalternativ - Vi erbjuder användarvänliga lösningar med flexibla kontrollalternativ, så att du kan anpassa ditt kylaggregat till dina specifika behov.

Miljövänliga och CFC-fria - Vi prioriterar miljön och våra kylsystem är helt fria från skadliga CFC-köldmedier.

Modulära och skalbara - Våra kylaggregat är modulära, vilket ger dig möjlighet att kombinera enheter för att uppnå stora kapaciteter, upp till många megawatt.

Flexibel kylning för alla behov

Våra hyreskylaggregat är utformade för att vara mångsidiga och anpassningsbara till olika applikationer. Detta gör dem idealiska för en rad olika branscher, inklusive kontor, oljeriggar, industrianläggningar och många fler. Oavsett vilken typ av verksamhet du bedriver kan våra kylaggregat skräddarsys för att uppfylla dina specifika krav på ett kostnadseffektivt och effektivt sätt.

För kontorsbyggnader och kommersiella anläggningar ger våra kylaggregat tillförlitlig klimatkontroll som säkerställer en bekväm arbetsmiljö. Våra enheter kan skräddarsys för att hålla rätt temperatur och luftfuktighet, vilket bidrar till att förbättra produktiviteten och komforten för anställda och kunder.

Industrianläggningar kräver ofta skräddarsydda kyllösningar, särskilt när det gäller processkyla. Våra modulära kylsystem kan anpassas för att uppfylla de specifika kraven för industriell verksamhet, oavsett om det handlar om att upprätthålla exakta temperaturer för produktion eller kyla maskiner och utrustning.

Våra kylanläggningar för uthyrning är inte bara mångsidiga, de är också kostnadseffektiva och energieffektiva. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar kan vi optimera prestandan i ditt kylsystem för att minska energiförbrukningen och minimera driftskostnaderna. Det innebär att du kan njuta av tillförlitlig kylning utan att spräcka din budget.

Förutom kostnadseffektivitet är våra kylaggregat utrustade med användarvänliga styrsystem som gör det enkelt att övervaka och justera inställningarna efter behov. Det ger dig full kontroll över ditt kylsystem och du kan anpassa det i realtid för att uppnå optimala resultat.

Våra värmepumpar

Våra värmepumpar är mångsidiga och innovativa lösningar som kan användas för både kylning och uppvärmning av olika utrymmen och applikationer. Detta ger dig ett kostnadseffektivt sätt att uppnå både komfortklimat och energieffektivitet.

När det gäller kylning fungerar våra värmepumpar på samma sätt som traditionella kylsystem. De drar ut värme ur rummet eller området och sänker temperaturen, så att du kan hålla en behaglig inomhustemperatur även under de varmaste dagarna. Detta är särskilt viktigt i områden med höga temperaturbelastningar.

Våra värmepumpar är också kända för sin energieffektivitet. Genom att utnyttja omgivningsvärmen för både kylning och uppvärmning minskar de behovet av ytterligare energi och bidrar till lägre energikostnader. Detta är särskilt fördelaktigt för företag som vill minimera energiförbrukningen och minska sin miljöpåverkan.

En annan fördel med värmepumpar är att de kräver mindre utrymme jämfört med separata kyl- och värmesystem. Detta frigör värdefull golvyta i byggnader och installationer, vilket kan vara avgörande i områden med begränsat utrymme.

Lång erfarenhet av uthyrning

På Energy Rent vet vi att temperaturkontroll är viktigt. Många av våra kunder försörjer sig genom att hålla en låg temperatur i processen. Därför är det bra att veta att vi kan leverera nyckelfärdig kylutrustning på rekordtid. Vi har över tio års erfarenhet av kyluthyrning, och nedan kan du se några av de projekt vi har levererat till.

- Mobil kylutrustning för livsmedelsindustrin

- Uthyrning av kylutrustning till filminspelningen av Hollywoodfilmen "The Snowman"

- Uthyrning av kylutrustning till sjukhus

- Uthyrning av kylutrustning till vattenbruksindustrin

- Uthyrning av kritisk kylutrustning till IT-sektorn

Våra kylsystem har övervakning av driftparametrar, vilket ger extra säkerhet och sinnesro för våra kunder. Vi finns här för att se till att du får den bästa helhetsupplevelsen när det gäller tillfällig kylning. Välj oss som din pålitliga partner och låt oss arbeta tillsammans för att hitta den perfekta kyllösningen som uppfyller alla dina behov.

Med vår kyluthyrningstjänst kan du vara säker på att du får bästa möjliga support och expertis för att uppnå optimal komfort, effektivitet och kostnadsbesparingar. Kontakta oss idag så kan vi börja arbeta tillsammans för att hitta den skräddarsydda lösning som passar ditt företag bäst.

Visste du förresten att vi hyr ut all kylutrustning för ishallar för vårt IceBreaker-koncept?

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.